VORMGEVING:

Een passend ontwerp

Vanaf de eerste idee├źn naar een compleet uitgewerkt plan voor winkel, kantoor, huis of tuin.
En de uitvoering? Die kunnen we ook uit handen nemen!
1 aanspreekpunt, alles onder 1 dak.

Vormgeving interieur


Met een stijlvolle kijk op het gebruik van materialen, licht en ruimtes is het onze kracht om woningen, kantoren en winkels creatief en functioneel in te richten.

Koppel daaraan mijn kennis van bouw en uitvoering en u heeft de ideale combinatie voor een succesvolle vormgeving van uw interieur.

Na een uitgebreide kennismaking, briefing, het opnemen van maten en doornemen van tekeningen kan ik een compleet plan uitwerken voor uw interieur. Denk hierbij ook aan art impressies, kleur stalen, stalen van materialen en uiteraard tekeningen en schetsen.

Vormgeving & tuinontwerp


De tuin bij het huis is als de omlijsting van een mooi schilderij.

Een tuin ontwerpen kan helemaal in harmonie met de omgeving. Door de sfeer en stijl van het huis op te nemen in het ontwerp en authentieke materialen in te zetten. Door de grote diversiteit aan beplanting ontstaat er een heel afwisselende tuin. Door de juiste beplanting op de juiste plaats is er voor alle seizoenen een levendig proces van groei en bloei in de tuin. Ik maak voor u een complete vormgeving inclusief een beplantingsplan en gebruik van materialen. Daarbij kan ik de uitvoering ook volledig uit handen nemen waardoor u maar 1 aanspreekpunt heeft.

Bedrijfstuinen & Kantoortuinen


De vraag naar bedrijfstuinen groeit.

Dat is ook niet gek, want vanuit de overheid worden steeds strengere eisen gesteld rondom groenvisies, klimaat en hergebruik. Ontwikkelaars van de meeste nieuwbouwpanden zijn daarom ook verplicht om een groenvisie mee te nemen in de ontwikkeling. Wat mij betreft een prima uitgangspunt. Voor een duurzaam imago van het bedrijf is een bedrijfstuin kenmerkend voor iedereen die zich in wil zetten voor een gezonde en duurzame leefomgeving
 

Zoekt u een stijlvol interieurontwerp en/of een passend ontwerp voor uw tuin?